Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@01:16:44 GMT

مسابقه «فرمانده» خسارت جانی نداشته است

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۹۵۹۹۴

مسابقه «فرمانده» خسارت جانی نداشته است

به گزارش جهان نيوز، سه فصل از مستند-مسابقه «فرمانده»  تاکنون ساخته و پخش شده است و فصل چهارم آن هم به تهیه‌کنندگی «حسین افشار» و کارگردانی مشترک «امیر کفاش زاده»، «مهدی ماهان» و «مهدی جبین شناس» اکنون در حال پخش از شبکه افق و شبکه نسیم است. اما نکتة جالب اینجاست که تاکنون هیچ سانحه و اتفاقی در فصلهای این مستند رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه مخاطبان این برنامه می‌دانند، مستند «فرمانده» موضوعی نظامی دارد و تمام طول اثر، کار با سلاحهای جنگی و ادوات نظامی است.

«مهدی جبین شناس» از اعضای گروه کارگردانی این پروژه در گفتگو با خبرنگار باشگاه فرهنگی پویا به دلایل عدم وقوع سانحه در چنین مستندی پرداخت و گفت: ما قبل از شروع مسابقات و ضبط برنامه، یک دوره آموزشی برای شرکت کنندگان برگزار کرده بودیم و تمام کارهایی را که باید در طول مسابقات انجام میدادند، از قبیل تیر اندازی، حمل نفربرِ نظامی، چتربازی و.... ، را به آنها آموزش دادیم.

وی با اشاره به اینکه در مراحل آموزش، ضمن رعایت نکات ایمنی، کاربرد درست با تجیهیزات نظامی به افراد آموزش داده می‌شد، گفت: در مراحل ضبط برنامه همواره همراه شرکت‌کنندگانی که تجهیزات نظامی را حمل می‌کردند، مشاوران نظامیِ باتجربه حضور داشتند تا حرکت اشتباه و خطر آفرینی رخ ندهد.

جبین‌شناس افزود: در بعضی از مراحل مانند صحنه چتربازی که شرکت‌کنندگان روی هوا بودند و ما هیچ تسلطی به آنها نداشتیم، کنترل از دستمان خارج می شد و آنجا دیگر امیدمان تنها به خدا بود.
وی با اشاره به حجم استرسی که چنین صحنه‌ای برای عوامل این مستند ایجاد می‌کرد، گفت: هنگام ضبط صحنه‌های چتربازی وقتی که هرکدام از شرکت‌کنندگان از بالگرد بیرون می‌پریدند، نمی‌دانید چه حجمی از ترس و استرس به من و سایر عوامل وارد می‌شد و به محض اینکه چتر هرکدامشان باز می‌شد از ته دل خدا را شکر می‌کردیم. اگر فیلم پشت صحنه را نگاه کنید اصلا آرام و قرار نداشتیم.
این مستند ساز با بیان اینکه دوره‌های آموزشی مستند فرماند به صورت فشرده و در مدت دو هفته برگزار شده است، درباره روند آموزش گفت: اولین سرفصل آموزشی، آموزش تیراندازی بود که یک روز زمان برد. سپس دوره چتر بازی بود که در دانشگاه امام حسین (ع) برگزار شد.

جبین‌شناس با بیان اینکه دورة آموزشی چتربازی به یک ماه زمان نیاز دارد، به دلایل فشرده شدن این دوره اشاره و تشریح کرد: ما بنا به دلایل زیادی نمی‌توانستیم یک ماه گروه را آنجا مستقر کنیم به همین دلیل در جلساتی که با مربی‌های دانشگاه امام حسین داشتیم به سر فصل‌هایی رسیدیم و ‌توانسیتم این دوره را طی چهار یا پنج روز برگزار کنیم.

وی به این موضوع اشاره کرده که این دوره پنج روزه با تمرین و فشردگی بالایی برگزار شد و در ادامه افزود: مثلا اگر قرار بود افرادی که می‌خواهند این دوره را یاد بگیرند می‌بایستی در طول روز 5 ساعت تمرین کنند، بچه های ما حدودا 15 ساعت در طول روز درگیر آموزش و تمرین بودند.

این کارگردان مستند فرمانده اضافه کرد: سومین سر فصلی که به شرکت کنندگان آموزش دادیم نحوه کار با ادوات زرهی مانند نفربر بود. ما فقط به آموزش رانندگی و شلیک کردن با آن، اکتفا کردیم، و آنهم حدود پنج روز طول کشید. و در واقع ما فقط آن چیزهایی را که نیاز داشتیم، به صورت فشرده و دقیق به شرکت کننده ها آموزش می دادیم، نه دوره ی کامل آموزشی.

وی در مورد فصل بعدی «فرمانده» گفت: در حال آماده سازی شرایط تولید آن هستیم. اما اینکه کجا ساخته شود و موضوعش چه باشد هنوز کاملا مشخص نیست. اما قطعا همچنان تِمِ نظامی دارد، چون این موضوع ذاتِ مستند_مسابقه «فرمانده»است.

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سردار محمد شیرازی رئیس دفتر فرمانده معظم‌ کل قوا در همایش «یاد استاد» که صبح امروز در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد، اظهار کرد: آیت‌الله مصباح یزدی شخصیتی شایسته و برجسته بود؛ به نحوی که در حوزه‌های دینی نظیر ندارد؛ علاوه بر این خوش‌فکری، بلندنظری، آینده‌نگری، عمیق بودن در مسائل علمی و قوی بودن در مبانی را می‌توان از دیگر خصوصیات ایشان دانست.

سردار شیرازی افزود: در خصوص استاد مصباح یزدی و مجاهدت‌هایی که از وی قابل ذکر است، می‌توان به کسب دانش، علم و معرفت و نیز پذیرش امر ولایت اشاره کرد؛ به همین دلیل مرکز تربیتی و آموزشی خاصی با رویکرد نو ایجاد کرد و برای اجرایی کردن فرمان ولی فقیه در جهاد تبیین وارد میدان شد و با جوانان حشر و نشر داشت.

رئیس دفتر فرمانده معظم‌ کل قوا با بیان اینکه طرح ولایت استاد مصباح یزدی اثرات عمیقی در جوانان داشت، عنوان کرد: آیت الله مصباح یزدی در دوره‌های طرح ولایت شخصاً حضور پیدا می‌کردند و حضور این استاد برجسته بالاترین اثر را برای جوانان کشورمان داشت؛ بنابراین انسان باید ببیند در هر شرایطی تکلیفش چیست و چه کاری باید انجام دهد.

وی افزود: فرمانده معظم‌کل قوا از سال‌ها قبل امر به ایجاد خودکفایی و تولید در نیرو‌های مسلح داشتند؛ زیرا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تقریباً هیچ تولیدی در حوزه نظامی و دفاعی از خودمان نداشتیم؛ یعنی در حقیقت نگذاشتند که داشته باشیم و از سوی دیگر جوان‌های ما را بر این باور نگاه می‌داشتند که ما این توان خودکفایی و استعداد آن را نداریم و دیگران باید بسازند و تولید کنند تا ما استفاده کنیم؛ در واقع این فرهنگ غالب آن زمان بود.

سردار شیرازی ادامه داد: ولی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوره دفاع مقدس، چون به شدت محتاج یک سری تجهیزات بودیم که آن‌ها را در اختیار نداشتیم، به دنبال ساخت ملزومات مورد نیاز رفتیم و تولید کردیم؛ به شکلی که به واسطه همین خوداتکایی در طول این چند دهه به توانمندی دفاعی دست یافتیم که این توانمندی‌ها در بازدارندگی دفاعی کشور مؤثر هستند.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در نیرو‌های مسلح دنبال می‌کنیم، آموزش مدیران در قالب مدرسه حکمرانی است؛ در این مدرسه دوره‌های کوتاه‌مدتی برای تربیت مسئولان برگزار می‌شود و طی آن مسئولان کشوری و لشکری برای آشنایی با مدیریت حکمرانی در دوره‌های پیش‌بینی شده حضور می‌یابند.

سردار شیرازی با تأکید بر اینکه فرمانده معظم کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند، عنوان کرد: اخیراً در سطح نیرو‌های مسلح حرکت خوبی برای معرفی دستاورد‌های دفاعی مانند آنچه در نمایشگاه هوافضای سپاه وجود دارد، آغاز شده است به نحوی که بعضاً علاوه بر بازدیدکنندگان داخلی، برخی سیاسیون خارجی هم تقاضا دارند تا از نزدیک آنچه را که در این نمایشگاه قرار داده شده است، ببینند که می‌آیند و می‌بینند و وقتی لاشه پهپاد آمریکایی ساقط‌شده توسط پدافند هوایی کشورمان را می‌بینند، درخصوص توانمندی نیرو‌های مسلح کشورمان در زمینه پدافندی سوالاتی را مطرح می‌کنند.

رئیس دفتر فرمانده معظم‌ کل قوا همچنین به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق که بر اساس فرمایش فرمانده معظم کل قوا صورت گرفت، موجب آشکار شدن دست برتر ایران شد. این اقدام، مبارزه نظامی سخت با رژیم صهیونیستی بود؛ لذا به نظر می‌رسد بعد از ضربه نیرو‌های فلسطینی در عملیات طوفان‌الاقصی به ارتش رژیم صهیونیستی که اگر تَرکی بر پیکره این رژیم وارد شده بود، عملیات وعده صادق ضربه سنگین‌تری زد و شکافی بزرگ در بدنه آن‌ها ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • سیل وحشتناک در شبستر آذربایجان شرقی‌ + فیلم
  • سیل روستای تختان در دهلران خسارت جانی نداشت
  • سیل روستای «تختان» در دهلران خسارت جانی نداشت
  • فرمانده کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • انتصاب‌های جدید در ارتش رژیم صهیونیستی جنجال‌ساز شد
  • آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم بدون خسارت جانی
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • هشدار یمن نسبت به تشدید تنش نظامی آمریکا