Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشبولتن نیوز، مستند مسابقه ضد گلوله برنامهاي تلويزيوني است كه كار ساخت آن را سازمان رسانه‌اي اوج بر عهده گرفته است؛ برنامه‌اي كه قرار است تداعي‌كننده مسابقه فرمانده باشد كه مخاطبانش آن را با چهره سردار شهيد حاج محمد ناظرى فرمانده نيروهاى ويژه دريايى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى مي‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جوان» در پشت صحنه لوكيشن ضد گلوله با حسين افشار، تهيه‌كننده اين برنامه و مدير خانه مستند سازمان رسانه‌اي اوج درباره فعاليت‌هاي اين مركز گفت‌وگويي انجام داده كه پيش روي شماست.

ظاهراً ضد گلوله قرار است تداعي‌كننده مسابقه فرمانده باشد.

واقعيت اين است كه تيم طراح و سازنده و حتي خود من خيلي دوست نداريم فرمانده و ضد گلوله با هم مقايسه شوند چون اين دو كار كاملاً با هم متفاوت هستند. فرمانده 10 فصل كار در طول دو سال توليد با سناريوهايي كاملاً متفاوت بود اما ضدگلوله قرار است به گونه‌اي برگزار شود كه در سيزده فصل شركت‌كنندگان به شكل ليگي در آن شركت كنند و از مراحل مقدماتي، نيمه‌نهايي و نهايي تشكيل مي‌شود. در اين مستند - مسابقه روي ويژگي‌ها و توانمندي‌هاي تيمي شركت‌كنندگان تمركز مي‌شود و مردم هم مي‌توانند پس از ديدن مسابقه روي رفتارهاي گروهي و اجتماعي خود تأمل داشته باشند. همچنين اين مسئله اهميت دارد كه كجا بايد از هوش خود استفاده كنند و در چه موقعيتي صبر داشته باشند و چه زماني شجاعت به خرج دهند و به اين ترتيب رفتارهاي فردي و اجتماعي لازم را بياموزند.

هر فصل مسابقه چند قسمت است؟

هر فصل مسابقه ضد گلوله پنج قسمت است كه مجموعا 65قسمت مي‌شود و قرار است از شبكه مستند و شبكه نسيم پخش شود. ضدگلوله حدود ۷۰ نفر عوامل توليد دارد. اين كار كمي شلوغ است چون قالب آن واقع‌نماست و بايد همان اتفاق در لحظه را ضبط و تصويربرداري كرد. اين مسابقه دو كارگردان دارد كه دستياران متعددي دارند و آنها بايد در لحظه در چند جا حضور داشته باشند و تصميم‌گيري كنند.

ضبط برنامه در اين فصل گرم سخت نيست؟

چون قصد داريم كار را به پخش برسانيم بايد كار كنيم. ما دو فصل پنج قسمتي را زمستان سال گذشته ضبط كرديم. چهار فصل در تابستان، چهار فصل هم در پاييز و سه قسمت نهايي را در زمستان ضبط مي‌كنيم. اين روند توليد در تابستان اگرچه براي عوامل بسيار سخت است اما منجر به تنوع فصلي در كار مي‌شود.

الان در چه مرحله‌اي از كار هستيد؟

يكي از تفاوت‌هاي اصلي ضد گلوله با فرمانده اين است كه ما در ضد گلوله سناريوي ثابت داريم، به اين معني كه اين شركت‌كننده‌ها هستند كه تغيير مي‌كنند، در مسابقه فرمانده سناريو در هر فصل تغيير مي‌كرد اما در ضد گلوله سناريو و لوكيشن ثابت است. الان در حال توليد و ضبط سري 5كار هستيم، تدوين دو سري از كار پايان يافته و برنامه‌ريزي كرديم تا ان‌شاءالله از ماه آينده براي پخش آماده باشد. اگر دو، سه فصل در توليد جلو بيفتيم در ادامه كار را به گونه‌اي جلو مي‌بريم كه ان‌شاءالله تا عيد نوروز و در اين ايام فصل نهايي را به روي آنتن ببريم.

هزينه توليد اين برنامه چقدر است؟

هزينه‌هاي توليد اين مستند ـ مسابقه نسبت به ساير برنامه‌هاي تلويزيوني بسيار كاهش يافته است. نيروي زميني سپاه از اين برنامه حمايت صددرصدي كرده است و بابت امكاناتي كه در اختيار ما قرار مي‌دهد، هزينه‌اي دريافت نمي‌كند. بخشي از هزينه‌ها را نيز سازمان اوج تأمين مي‌كند اما ويژگي اصلي «ضدگلوله» اين است كه در مقايسه با مسابقه فرمانده كه تهيهكنندگي آن را هم من بر عهده داشتم، هزينه‌هايش بسيار كمتر و در سطح برنامه‌هاي تلويزيوني است.

درباره اهداف ساخت چنين برنامه‌هايي در سازمان اوج بگوييد.

يكي اينكه به دنبال برنامه‌هايي هستيم كه در وهله اول بتواند مخاطب را جذب كند. تيمي كه الان با ما كار مي‌كند تجربه پنج سال كار مستند-مسابقه را دارد اما علاوه بر جذب مخاطب دوست داريم هيجان و شور و ماجراجويي جوان‌هاي اين نسل را در قالب يك مستند-مسابقه عرضه كنيم، يك ارتباطي هم بين اين نسل و نسل اول انقلاب وجود دارد كه نمي‌توان به شكل مستندهايي كه آن دوره براي مثال در سبك روايت فتح شهيد آويني پخش مي‌شد، ارائه داد. ذائقه نسل امروز مقداري تفاوت كرده و با اقتضائات تازه‌اي روبه‌رو هستيم. نسل بچه‌هاي امروز با همان حس و حال حماسي كه دارند در عرصه‌اي ديگر با هم رقابت مي‌كنند و حال و حسي را بروز مي‌دهند كه روحيه ايثارگري و حماسي در آن به شكلي عيني قابل مشاهده است؛ اتفاقاتي كه غيرقابل پيش‌بيني است و زيبايي كار هم به همين مسئله است. اين اتفاق‌ها در مستند-مسابقه ضدگلوله مي‌تواند يادآور همان رشادت‌هايي باشد كه در عمليات‌هاي واقعي در زمان جنگ زمينه بروز پيدا كرده و روايت شده است. بنابراين نسل امروز و نسل گذشته از طريق جذابيت و ذائقه‌اي كه روحيه امروز مخاطب مي‌طلبد مي‌تواند با اين برنامه ارتباط برقرار كند و ضد گلوله از اين حيث كه پخش هر روزي روي آنتن دارد، مي‌تواند بيش از فرمانده جذب مخاطب داشته باشد و مخاطب هم ان‌شاءالله بپسندد.

سازمان اوج در سال جاري چه فعاليت‌هاي ديگري را پيش رو دارد؟

اوج امسال تنوع محصولات هنري زيادي دارد. از مستند و موشن گرافيك گرفته تا پوستر و فيلم و اقلام ديگر، يكي دو كار خيلي جدي كه به ذهنم مي‌رسد يكي همين كار آقاي حاتمي‌كيا است كه به نوبه خود كاري بي‌نظير و متفاوت است و خوب است كه بچه‌هاي روابط عمومي نشستي هم با عوامل فيلم «به وقت شام» ترتيب بدهند. سري جديد مسابقه فرمانده هم در سيستان و بلوچستان در حال توليد است.

چرا سيستان و بلوچستان؟

به دليل اينكه ذهنيتي درباره امنيت اين منطقه از كشورمان وجود دارد كه امنيت آنجا را ضعيف قلمداد مي‌كند و اين ذهنيت اشتباه است. پيام ضبط اين برنامه در سيستان و بلوچستان مي‌تواند پيام صلح، آرامش و امنيت باشد. اين برنامه در قرارگاه قدس نيروي زميني سپاه و از سوي شخص سردار پاكپور مورد حمايت است و مورد ديگر برنامه‌اي مثل «خانه ما» است كه از شبكه نسيم در حال پخش است. سريال‌ها و فيلم‌هاي ديگري هم در دست تهيه و توليد هستند.

درباره «به وقت شام» اگر امكان دارد توضيحات بيشتري ارائه كنيد.

اگر آقاي حاتمي‌كيا دوست دارند كار در سكوت پيش برود اجازه بدهيم اين اتفاق بيفتد. معتقدم به‌طور قطع فيلم جذابي را از ايشان خواهيم ديد.

فيلم به جشنواره مي‌رسد؟

حتماً مي‌رسد، به اميد خدا.

سريال پايتخت 5در چه وضعيتي قرار دارد؟

پايتخت 5در حال حاضر در مازندران در حال ضبط است و كار تقريباً بخش‌هاي پاياني را از سر مي‌گذراند و ان‌شاءالله به عيد نوروز براي پخش مي‌رسد.

در چند قسمت؟

ظاهراً در 15 قسمت.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • ایجاد «ایستگاه ورزش همگانی قائمیه» در مجموعه دفاع مقدس سمنان
  • تشییع و خاکسپاری شهید دفاع مقدس در گناوه برگزار می‌شود
  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس
  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود